V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees
Covid 19 maatregelen - De wedstrijden van de jeugd gaan op zaterdag gewoon door. De kantine is op zaterdag (inclusief terras) open en toegankelijk,na een geldige QR-controle, tot 17:00 uur. Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens het verplaatsen in de kantine.  Doordeweeks is de kantine tot nader order dicht. Van de kleedkamers kan alleen gebruik worden gemaakt na uitvoeren van de coronacheck door de trainers. Na 17.00 uur is het complex gesloten en zullen er geen trainingen meer plaatsvinden. Zie verdere info bij nieuwsbericht corona maatregelen. 
Aangepaste trainingstijden 08 t/m 012 - De maandagmiddag training vervalt voor de 08 tot en met 012. De woensdagmiddag training is vervroegd naar 15 30-16.45/17.00 uur. De kabouters blijven op hetzelfde tijdstip trainen: 15.30-16.15 uur

Teamoverzicht senioren

Vv Hees vertegenwoordigt 4 senioren teams, een 45+ mannen team, een dames 35+ team en een dames 18+ team.  Hees 1 en Hees 2 behoren tot de selectie elftallen van onze voetbalvereniging. Hees 3 en 4 zijn een vrienden teams. De mannen van 45+ spelen op de vrijdag in een lokale competitie verdeeld over een voorjaars- en najaar competitie. Dit geld ook voor de dames 35+ en de dames 18+. Saamhorigheid en plezier staan hoog in het vaandel bij de teams. Wedstrijd informatie en standen kan je hier verder per team vinden.

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Verjaardagen

Teamwear Shop
Zonder respect geen voetbal

Sponsors

GreenPrint Buildings
Reijerse [kopie]
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
Hil-Trade
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Covebo
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Timmerbedrijf Tans
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Wiersma
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
't Vaarderhoogt [kopie]
Reto Internetburo [kopie]
Kuyer Sloopwerken

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl