Info m.b.t velden: - Velden 1 & 2 zijn afgekeurd. Trainingsveld bespeelbaar. Dit blijft van kracht tot nader order.

Vertrouwenspersoon

Binnen de voetbalvereniging Hees fungeert de vertrouwenspersoon als eerste aanspreekpunt bij (dreigende) incidenten en kan hij/zij mensen doorverwijzen naar andere ondersteunende instanties.

' De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en zoekt samen naar oplossingen ,

Deze vertrouwenscontactpersoon verzorgt de eerste opvang en is het eerste aanspreekpunt. Hij/zij neemt meldingen aan, informeert over mogelijke vervolgstappen, verzorgt procesbegeleiding en heeft een adviesrol richting instanties.

Als een persoon echt een vertrouwelijk gesprek wil over iets dat hij of zij heeft meegemaakt op het gebied van seksuele intimidatie, dan verwijst onze vertrouwenscontactpersoon door naar  de juiste instantie. Deze vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en zoekt samen naar oplossingen. Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld.

Gegevens vertrouwenspersonen

Job van Oldenbeek