Covid 19 maatregelen - De wedstrijden van de jeugd gaan op zaterdag gewoon door. De kantine is op zaterdag (inclusief terras) open en toegankelijk,na een geldige QR-controle, tot 17:00 uur. Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens het verplaatsen in de kantine.  Doordeweeks is de kantine tot nader order dicht. Van de kleedkamers kan alleen gebruik worden gemaakt na uitvoeren van de coronacheck door de trainers. Na 17.00 uur is het complex gesloten en zullen er geen trainingen meer plaatsvinden. Zie verdere info bij nieuwsbericht corona maatregelen.
Aangepaste trainingstijden 08 t/m 012 - De maandagmiddag training vervalt voor de 08 tot en met 012. De woensdagmiddag training is vervroegd naar 15 30-16.45/17.00 uur. De kabouters blijven op hetzelfde tijdstip trainen: 15.30-16.15 uur

Afgelastingen van wedstrijden en trainingen

Afgelastingen van (competitie)wedstrijden is een vervelende zaak. Voor iedereen, maar in ons klimaat onvermijdelijk.
De velden van Hees worden gekeurd door de gemeente; dit geldt voor zowel de speelvelden als de trainingsvelden.

Bij afgelastingen op zaterdag geeft de dienstdoende 'man van dienst' z.s.m. de informatie door aan:

• de jeugdwedstrijdsecretaris; deze stelt de scheidsrechters op de hoogte;
  • de bezoekende vereniging(en);
  • de leider(s) van de thuisspelende HEES-jeugdteams. De leider(s) informeert (informeren) de trainer en de spelers van het team.

Berichtgeving over algehele afgelastingen (voor Hees is dat de KNVB, district West 1) worden in de radionieuwsdienst alleen vermeld in de zgn. lange nieuwsuitzendingen, en wel op vrijdag om 18:00 uur en op zaterdag om 8:00 uur. Ook kunt u kijken op NOS teletekst pagina 603. Hees 1 valt onder categorie A en de rest onder categorie B.
Een X betekent dat de wedstrijden voor de betreffende categorie zijn afgelast.

Soms komt informatie over de afgelastingen erg laat door en heeft het hele team zich al verzameld en staat klaar om af te reizen voor de uitwedstrijd. Dat is voor iedereen vervelend maar niet altijd te voorkomen.

Bij afkeuring van het trainingsveld belt de gemeente één persoon van de vereniging en deze informeert alle trainers, de leiders en het barpersoneel.
Ieder team heeft zijn eigen systeem om iedereen te informeren over de afgelasting van de training, zo werkt het ene team met het zogenoemde 'sneeuwbalsysteem' en bij het andere team whats-appt de trainer/leider de spelers van zijn team.

Teamwear Shop

GreenPrint Buildings