Teamoverzicht jeugd

Hier presenteert zich de toekomst van Hees: onze jongens en meisjes die met trots en veel plezier de velden van vv Hees betreden. Kabouters, pupillen en oudere jeugd. En hoewel minder groot in aantal, is de onderlinge band tussen de teams sterk. Het elk jaar terugkerend voetbalkamp levert daarin een hele grote bijdrage. We zijn er met elkaar en voor elkaar: de jeugd van Hees. Kijk naar de standen, uitslagen, programma, foto's en allerlei andere weetjes waarmee de teams zich graag presenteren.

MO19-1: voorheen meisjes A-junioren, JO19-1: voorheen A-junioren, JO17-1 / JO16-1: voorheen B-junioren, JO15-1 / JO15-2: voorheen C-junioren, JO13-1: voorheen D-pupillen, JO10-1: voorheen E-pupillen, JO9-1: voorheen F-pupillen, JO7-1: voorheen kabouters en de Kabouters

Koenen Intern Transport B.V. [kopie]