wijziging emailadressen - Beste allen, Let op: emailadressen zijn aangepast van vv Hees, streepje is eruit bij de dubbele benaming. bv. wedstrijdzaken-senioren@vv-hees.nl is geworden wedstrijdzakensenioren@vv-hees.nl

Feestdag met vriend(innet)jes: 30 mei!!

30 mei 2014

Op vrijdag 30 mei staat Hees in het teken van vriendjes en vriendinnetjes van onze jongere spelers. Een sportieve en vrolijke dag met een combinatie van voetbal en spektakel. Het spektakel wordt verzorgd door Kids & Co (initiatief van Covebo Uitzendbureau).

Afwisselend een wedstrijdje , tactiek-spelletjes of een circuit, en je uitleven in de pannakooi of op het springkussens. Alle kabouters tot en met D-spelers zijn welkom met 1 of 2 vriend(innet)jes. Trakteer je vrienden en vriendinnen op een spetterende dag en laat hen kennismaken met de velden van Hees. Deelname is gratis. Inschrijven is mogelijk met het inschrijfformulier hierop de website (uitprinten - evt. met knop rechtsboven in formulier - en invullen) of in de kantine. Ingevulde formulieren kunnen in de doos in de kantine ingeleverd worden. Meer details volgen nog.

Koenen Intern Transport B.V. [kopie]