V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees

Toekomst van Hees

17 februari 2014

Kansen voor Hees

In de voorgaande periode is er achter de schermen hard gewerkt om Hees weer 'baas in eigen huis' te laten worden. Zoals aangekondigd tijdens de Algemene Leden Vergadering (11 november 2013) zijn we hierover druk in de weer met de gemeente Soest. Het doel is om ons clubhuis weer in eigen beheer te krijgen en dan een verbouwing te realiseren. Het bestuur is verantwoordelijk voor de toekomst van vv Hees. Als we nu geen actie ondernemen, staan we stil en stilstaan is er op een bepaald moment niet meer bij horen. Dit kunnen wij ons niet veroorloven. Wel qua ligging, maar niet qua clubhuis (en velden). Met name ons clubhuis vraagt om een stevige verbetering.

Er is binnen het gemeentebudget de aankomende jaren geen ruimte voor grote uitgaven (nieuw clubhuis/kunstgrasveld en dergelijke) aan verenigingen. De geldkraan bijde overheid gaat steeds verder dicht. Er wordt een stevig beroep gedaan op de 'eigen kracht' en 'zelfredzaamheid' van de verenigingen, hun leden, vrijwilligers en besturen.

Om de toekomst van vv Hees veilig te stellen, moeten we zelf initiatief nemen. Het belangrijkste initiatief heeft betrekking op onze wens om het clubhuis weer in eigen beheer te krijgen. Om die reden zijn we (lang geleden) in gesprek gegaan met de wethouder en haar ambtenaren. De wethouder en ambtenaren hebben vanaf het eerste moment positief tegenover onze plannen gestaan. Nu, ruim tweeënhalf jaar na het eerste gesprek, hebben we te horen gekregen dat de gemeenteraad akkoord is gegaan met het verder uitwerken van onze plannen.

Dit betekent dat we vanaf nu met de gemeente in overleg zijn om het clubhuis in eigen beheer te krijgen en een grote verbouwing te realiseren. Een mooi bericht na een lange tijd van investeren.

In de maand maart zullen de gesprekken met de gemeente worden voortgezet en gaan we aan de slag met het uitwerken van de plannen. Een nieuwe fase op weg naar een mooie en meer gegarandeerde toekomst van onze club vv Hees. Hierbij zullen we gebruik maken van de financiële- en bouwtechnische kennis van Hezianen binnen onze club.

Zodra er meer concreet nieuws te melden is met betrekking tot de voortgang van het proces, dan zullen we jullie hierover informeren.

Namens het bestuur van vv Hees en met een groet,
Ed Knies

 

Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Verjaardagen

Teamwear Shop
Zonder respect geen voetbal

Sponsors

Covebo
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Timmerbedrijf Tans
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
Massop/Tans [kopie]
't Vaarderhoogt [kopie]
Koenen Intern Transport B.V.
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
Walet [kopie]
Reto Internetburo [kopie]
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Kuyer Sloopwerken

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl