Voetbalvereniging Hees

Oefenwedstrijd HEES 1 - SO SOEST 1

20 augustus 2023

OEFENWEDSTRIJD HEES - SOEST LOOPT AF IN GELIJKSPEL ❤️🤍

Wat als een oefenwedstrijd staat geafficheerd is toch een onderlinge strijd tussen rood en blauw. Na een goed eerste kwartier van Soest wisten de routiniers van Hees daarna toch de overhand te pakken. Ook in de nieuwe formatie van Hees is het nog soms zoeken naar elkaar. Toch wist Hees in de eerste helft op voorsprong te komen door Miquel van Ginkel. In de tweede helft werd de hele bank gewisseld door trainer de Liefde, terecht daarvoor zijn deze oefenwedstrijden. Door een penalty, wel of niet terecht, kwam Soest op 1-1. Al snel maakte Leroy Voskuilen met een prachtig doelpunt de 2-1. Hees was toen eigenlijk heer en meester maar door een prachtige kopbal wist Rik Hooft de 2-2 binnen te koppen.
Denk dat we weer mogen terug kijken op een prachtige oefenwedstrijd waarin ook in de 3e helft het nog zeer gezellig was. Op naar de returnwedstrijd tijdens de kerstdagen.

Sonsor Hopman's Zeevis beloofde voorafgaand aan de wedstrijd Hees - SO Soest voor elk gescoord doelpunt € 50,00 te doneren die beide clubs mochten verdelen. Omdat de wedstrijd in 2-2 eindigde mogen beide clubs dus € 100,00 tegemoet zien van deze sympathieke sponsor.

Hopman's Zeevis...hartelijk dank voor deze leuke en ludieke actie.