V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees
trainingstijden kabouters t/m 012 - Maandag 5 december trainen de teams tot en met O12 i.v.m. de Sint niet. De laatste training van 2022 is op maandag 19 december. Eerste training van 2023 is op maandag 9 januari

Sponsor uitgelicht: TB Betonboringen

01 november 2022

SPONSOR UITGELICHT: TB BETONBORINGEN

Zowel de J07-1 als de J011-1 is in nieuwe kleding gestoken door TB Betonboringen. Trots en dankbaar zijn wij op een sponsor als deze. Jean Paul bedankt voor dit prachtige gebaar we zijn hier als club ontzettend dankbaar voor! 

TB BETONBORINGEN STAAT VOOR: 

Kracht
De kracht van TB Betonboringen zit hem in de flexibiliteit van het bedrijf. Of u te maken heeft met hun mensen op kantoor of met de mensen op de bouw, meedenken en oplossen is waar het bij hun om draait.

Specialisten
Al het door hun uitgevoerde werk zien zij als specialistisch, altijd oog voor detail. Of het nu betonboor-, frees-, zaag- of sloopwerkzaamheden zijn, zij zijn betrokken bij hetgeen zij doen en de mensen waar zij voor werken.

Werkzaamheden
Hun dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het boren van gaten door beton, steen, kalk of asfalt. Elke diameter is bij hun mogelijk. Geen diepte is voor hun te diep. Daarnaast kunnen zij voor u zagen en frezen in beton, steen, kalk of asfalt. Ook chemisch en lijmverankeren behoort tot hun werk. Zelfs voor sloopwerkzaamheden kunt u bij hun terecht.

Veiligheid
Veiligheid staat bij hun voorop. Hierbij denken zij niet alleen aan hun medewerkers maar ook aan de omgeving waar zij hun werkzaamheden uitvoeren. Al hun medewerkers en apparatuur zijn VCA gecertificeerd. Omdat zij regelmatig aan het spoor dan wel in de buurt van het spoor werken hebben zij BRT certificaat ter aanvulling op het VCA.
Al hun apparatuur wordt onderhouden door VCA goedgekeurde onderhoudsbedrijven. Daarnaast is al hun apparatuur up to date en wordt regelmatig vernieuwd zodat ze met de beste en veiligste machines werken.

Kortom een topbedrijf waar wij als vereniging ontzettend blij mee zijn om deze als sponsor te hebben!


Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Verjaardagen

Zonder respect geen voetbal

Sponsors

Hil-Trade
TB Betonboring
Broek en Bosch
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Kuyer Sloopwerken
Reto Internetburo [kopie]
Reijerse [kopie]
Covebo
Van Asch Infrastructuur [kopie]
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Wiersma
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
't Vaarderhoogt [kopie]
Marc Westerveld

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl