V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees

scheidsrechters gezocht

31 augustus 2022

Beste Hezianen,

Ondanks onze vele vrijwilligers ontkomen ook wij helaas niet aan het feit dat er steeds minder scheidsrechters beschikbaar zijn op vrijwillige basis.
Afgelopen jaar is gebleken dat het regelen van scheidsrechters/spelbegeleiders voor elk team een steeds moeilijker opgave werd.

Vanaf dit seizoen zullen de teams zelf verantwoordelijk zijn voor het regelen van een scheidsrechters/spelbegeleider.
Bij de jongste teams gebeurt dit al. Erg fijn om te zien dat de ouders dit onderling met elkaar kunnen regelen. We moeten het tenslotte met elkaar doen.

De coördinator scheidsrechter kan altijd om hulp gevraagd worden. Zij kan meedenken en helpen bij vragen over de gang van zaken. 

Gelukkig hebben wij nog steeds een aantal enthousiaste pupillen en senioren die hebben aangegeven dit seizoen weer te willen fluiten. Daar zijn wij heel blij mee want zonder scheidsrechter geen wedstrijd. We zullen hun in contact brengen met de teams waarvoor ze kunnen fluiten zodat gekeken kan worden wanneer en hoe vaak zij kunnen meehelpen. 


Ouders kunnen bij de leider aangeven als ze willen fluiten. Senioren, opa's, buurman,tantes, eigenlijk iedereen die een hart heeft voor de club kan zich hiervoor opgeven.  U kunt dan bij ons aangeven voor welk team en hoe vaak u zou willen en kunnen fluiten.

Mocht u nou denken ja dat wil ik wel, maar geen idee heeft hoe het fluiten/begeleiden in zijn werking gaat. Geen probleem, daar kunnen we wat aan doen. In samenwerking met de KNVB  kunnen we u dan een scheidsrechterscursus aanbieden en voor het begeleiden/fluiten van de jongere teams kunnen wij een clinic verzorgen op Hees. Een paar keer met een scheidsrechter meelopen kan ook altijd. Benader hiervoor de leider van het team of de coördinator scheidsrechters. 

De vrijwilligerstaak scheidsrechter coördinator staat vacant. De taken hiervan zullen niet meer zijn het regelen van een scheidsrechter voor elk team maar wel:

- contact onderhouden met leiders team en scheidsrechters bij vragen

- scheidsrechters invoeren in sportlink

- organiseren van clinic/cursus voor de scheidsrechters

Mocht u het nou leuk lijken deze taak op zich te nemen dan vernemen wij dat graag

Vr Gr,

namens vv Hees

Marloes van der Meer

Nieuwsoverzicht

Sponsors

Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Reto Internetburo [kopie]
Broek en Bosch
TB Betonboring
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Wiersma
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Kuyer Sloopwerken
Reijerse [kopie]
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
Marc Westerveld
't Vaarderhoogt [kopie]
Hil-Trade
Covebo

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl