wijziging emailadressen - Beste allen, Let op: emailadressen zijn aangepast van vv Hees, streepje is eruit bij de dubbele benaming. bv. wedstrijdzaken-senioren@vv-hees.nl is geworden wedstrijdzakensenioren@vv-hees.nl

Rapper Yes R was op Hees!

17 januari 2014

Romantiek met Yes R

Geen romantiek op Hees? Wat dacht je hier dan van? Woensdagavond 15 januari is Hees verrast met de komst van Yes R, voor zijn programma 'Gek op jou'. De rapper en zijn technische ploeg kwamen voor onze eigen Steijn Volle (D2), die op dat moment de keeperstraining bij Jan-Willem Verwoerd en Ron Veenendaal (die op de hoogte waren van deze verrassing) volgde.

Steijn: "Ben ik lekker aan het keeperstrainen, staat ineens Yes R voor mijn neus !!! Ik schrik me dood en denk 'wat gebeurt er nu, is dit voor mij bestemd?' Iedereen gilt, filmt en maakt foto's. Dan begint hij over mij te rappen, want het gaat over een meisje dat verliefd op mij is. Erg spannend en gek. Hoe dat afloopt kunnen jullie straks op tv zien!"

Op14 februari begint de nieuwe serie 'Gek op jou' bij Villa Achterwerk. Kijken dus!

Koenen Intern Transport B.V. [kopie]