wijziging emailadressen - Beste allen, Let op: emailadressen zijn aangepast van vv Hees, streepje is eruit bij de dubbele benaming. bv. wedstrijdzaken-senioren@vv-hees.nl is geworden wedstrijdzakensenioren@vv-hees.nl

Einduitslag Boni-actie

19 december 2013

Hees heeft het fijne bedrag van ruim €700 verdiend!

De Boni-actie met de sponsormunten is op 26 november geëindigd in de winkels. Op 12 december was Hees met alle ca. 200 deelnemende verenigingen uitgenodigd voor (wat toen bleek) een groots opgezette afsluitingsavond, met live muziek, een optreden van geluidskunstenaar Niek Boes en van Sharon (weten jullie wel, van de Voice?)! Het doel van de avond betrof de bekendmaking van de bedragen die de verenigingen, via ingewikkelde verrekensystemen, hadden gewonnen.

Hees (in de persoon van Hans Post en Charlotte van der Veen) heeft het fijne bedrag van ruim €700 mee naar huis mogen nemen, echt heel mooi. We gaan eens rustig bedenken aan welke trainingsattributen we het geld gaan besteden.

Dank aan alle leden die hun boodschappen bij de Boni hebben gedaan, aan de kinderen en ouders die op hun zaterdagmiddag bij de Boni hun best hebben gedaan voor Hees en dank aan Boni voor het warme hart voor de sportende jeugd!

Koenen Intern Transport B.V. [kopie]