wijziging emailadressen - Beste allen, Let op: emailadressen zijn aangepast van vv Hees, streepje is eruit bij de dubbele benaming. bv. wedstrijdzaken-senioren@vv-hees.nl is geworden wedstrijdzakensenioren@vv-hees.nl

Trainer Harold Valkenburg per direct aan de slag

31 januari 2016

Na het vertrek van Fillie Kraak is het bestuur van vv Hees op zoek gegaan naar een passende oplossing. In de tussentijd heeft Gert-Jan Timmer de taken rondom de selectie waargenomen. Ook heeft Gert-Jan zich samen met Jurre van de Graaf beziggehouden met het vinden van de oplossing. Zij hebben gevraagd of onze nieuwe trainer Harold Valkenburg per direct kon en wilde instappen. Wij zijn blij u te kunnen melden dat hij hier ‘ja’ op heeft gezegd. Harold heeft inmiddels de eerste training verzorgd. Graag bedanken wij Gert-Jan en Jurre voor hun inspanningen en de voorgaande periode. Voornamelijk dankzij deze twee heren is het proces goed en voorspoedig verlopen.

Met ons allen gaan we ervoor zorgen dat Harold zich snel thuis voelt binnen onze club. Een niet al te grote opgave volgens ons. Wij wensen Harold, zijn team en de selectie een mooie en succesvolle samenwerking toe.

Namens het bestuur van VV Hees,
Ed Knies