trainingstijden kabouters t/m 012 - Maandag 5 december trainen de teams tot en met O12 i.v.m. de Sint niet. De laatste training van 2022 is op maandag 19 december. Eerste training van 2023 is op maandag 9 januari

Derby Hees 1 - SEC 1

26 november 2017

In het eerste kwartier kwam Hees op een terechte 1-0 door Dennis Schaap. Daarna was het wachten op de 2-0. Sec speelde deze middag met ziel en zaligheid en maakte het ons verschrikkelijk moeilijk. Er onstonden veel strijdduels en slecht voetbal. Het bleef lang spannend totdat Justin Jansen, uit een sublieme actie op de achterlijn van Koen Schimmel, de 2-0 binnen tikte. Een verdiende overwinning voor Hees die,  ondanks dat het vergat te voetballen en mee ging in de derby strijd van Sec, het er toch een spannende wedstrijd van maakte.

De vereniging Hees liet zien dat je als kleine club trots kan zijn op deze mooie dag met als beloning voor iedereen die HEES een warm hart toedraagt 3 punten!

Wiersma
Marc Westerveld