Zaterdag 4 mei kantine - Zaterdag 4 mei zal ivm dodenherdenking de kantine om 19:00 uur gesloten zijn

Derby Hees 1 - SEC 1

26 november 2017

In het eerste kwartier kwam Hees op een terechte 1-0 door Dennis Schaap. Daarna was het wachten op de 2-0. Sec speelde deze middag met ziel en zaligheid en maakte het ons verschrikkelijk moeilijk. Er onstonden veel strijdduels en slecht voetbal. Het bleef lang spannend totdat Justin Jansen, uit een sublieme actie op de achterlijn van Koen Schimmel, de 2-0 binnen tikte. Een verdiende overwinning voor Hees die,  ondanks dat het vergat te voetballen en mee ging in de derby strijd van Sec, het er toch een spannende wedstrijd van maakte.

De vereniging Hees liet zien dat je als kleine club trots kan zijn op deze mooie dag met als beloning voor iedereen die HEES een warm hart toedraagt 3 punten!