Zaterdag 4 mei kantine - Zaterdag 4 mei zal ivm dodenherdenking de kantine om 19:00 uur gesloten zijn

Hees verlengt contract met trainer Harold Valkenburg

29 november 2016

Op donderdag 24 november j.l. heeft het hoofdbestuur van vv Hees aan trainer Harold Valkenburg laten weten dat zij het contract met hem graag wil verlengen. Ook Harold heeft verklaard graag door te willen gaan bij vv Hees, dus is de verwachting dat de contractbespreking voorspoedig zal verlopen. Het streven van beide partijen is om de vernieuwde verbintenis ruim voor de winterstop op orde te hebben.

Hees is blij dat Harold ook volgend seizoen leiding zal geven aan het eerste elftal. Hij is een trainer die zowel het team als het individu beter laat voetballen, mede door een geweldige voorbereiding van de trainingen en wedstrijden. En hij durft jong talent een kans te geven.

Het eerste elftal draait op dit moment bovenin mee en heeft alle mogelijkheden om het seizoen succesvol af te sluiten.