V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees

Jeugdkamp 2023

05 juni 2023

Normaal gesproken betekent het Pinksterweekend Jeugdkamp voor meer dan 100 Heziaanse jeugdvoetballers tussen de 7 en 19 jaar. Na eerder 2 jaar door Corona het Jeugdkamp te moeten missen, gooide dit jaar de langdurige competitie roet in het eten. Het Jeugdkamp werd verzet naar het weekend van 2 juni 2023 t/m 4 juni 2023, waarbij de jeugd weer kan genieten van een leuk sportief en gezellig voetbalkamp bij de vv Hees.Ook nu bezorgde de promotiewedstrijden van het vlaggenschip van Hees, toch weer kopzorgen voor de organisatie van het Jeugdkamp.

Hees1 moest voor de promotiewedstrijd op 3 juni 2023 thuis aantreden tegen Nieuwland 1, waardoor op de zaterdagmiddag het complex in 2 delen gescheiden moest worden om zo het Jeugdkamp zonder al te veel last door te laten gaan. Grote bewondering dan ook voor de organisatie van het Jeugdkamp, die deze hindernis uitstekend namen.

Het Jeugdkamp is al jaren een begrip bij de Heziaanse Jeugd. Iedereen kijkt hier dan ook enorm naar uit.

Op vrijdag start het kamp met bivak maken. Grote legertenten zijn door vrijwilligers opgezet. Nadat de jeugd hun plek hebben gevonden in de tenten, volgen de teamindelingen, met dit jaar als thema, “lichamelijke ongemakken”.

Elk team bestaat uit een mix van jongens en meisjes uit de O8 tot en met de O19. Dat is wat dit kamp het allerleukste kamp maakt: Jeugd van vv Hees wordt één geheel van jong kent oud, meisjes en jongens door elkaar.

De teams hebben het hele weekend tegen elkaar getreden, waarbij de oudere jeugd de jongere jeugd begeleid aanmoedigt en helpt. Een genot om naar te kijken. Van watervoetbal, een balletje trappen tot aan het tienkamp. Samen strijden, tot in de late uurtjes voor de eerste plek.

Plezier, teambuilding, slaapgebrek, saamhorigheid en een lekkere pot voetballen. Kortom het

Voetbalkamp van vv Hees, als club iets om trots op te zijn!

\Met een geweldige voorbereiding en een enthousiast team van vele vrijwilligers om zich heen, weet ook Hees dit jaar weer voor spektakel te zorgen.

Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Geplande activiteiten

Verjaardagen

Zonder respect geen voetbal

Sponsors

Marc Westerveld
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Wiersma
Reijerse [kopie]
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Kuyer Sloopwerken
TB Betonboring
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
't Vaarderhoogt [kopie]
Broek en Bosch
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Hil-Trade
Reto Internetburo [kopie]
Covebo
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl