V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees

Wedstrijdverslag JO15-1

12 februari 2023

JO15-1 komt in Almere nét iets tekort.

Zaterdag 14:00 uur stond de aftrap gepland in Almere tegen de JO15-3 van
Buitenboys.

Na de warming-up konden we na 15 minuten vertraging in verband met een wedstrijduitloop pas veld 2 betreden, maar toen duurde het nog een kwartier voor er een scheidsrechter beschikbaar was. 

De wedstrijd werd begonnen met 1 minuut stilte voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië, de elftallen netjes tegenover elkaar op de middencirkel. 

De warming-up was inmiddels gedegradeerd tot een cooling-down, toen we uiteindelijk mochten beginnen was iedereen weer lekker afgekoeld.

Maar dát zou veranderen. De gemoederen tussen beide partijen liepen op, met als climax een charge door de meest vervelende speler van Buitenboys op Thymen. 

Na een klein half uur spelen werd de 0-1 voor Hees gemaakt door Tahsin, die tijdens zijn wisselbeurt gelijk maar eens aan ondergetekende vroeg waarom zijn naam structureel fout geschreven wordt in de verslagen. Nou Tahsin, ik heb dat uitgezocht en dat heeft alles te maken met de spellingscontrole van het apparaat waar ik het verslag op maak, maar vanaf nu zal ik er beter op letten. 

Na de rust werd er weer flink gas gegeven door beide ploegen. Nadat Casper in de ogen van de scheids de keeper van Almere hinderde bij een uittrap kreeg hij een gele kaart.

Pascal was er niet bij wegens verplichtingen met Hees 1, maar hij zou direct geroepen hebben: mondje dicht, beslissing accepteren en opnieuw beginnen. Het liep ietsie anders. De scheidsrechter mankeerde niets aan z’n oren en gaf Casper een 2e gele kaart wegens aanmerkingen op de leiding. 

Hees dus verder met 10, maar niet zelden wint de ploeg die een man minder heeft. Hoe dat kan? De 10 die in het veld staan hebben allemaal het besef dat ze een stap harder moeten lopen om het wegvallen van de missende speler te compenseren. Gisteren ging die wet helaas niet op.

Buitenboys maakte 2 goals, waarvan de 2e gevierd werd alsof ze zich zojuist geplaatst hadden voor de finale van de Champions League. 

Daarna stond ook Buitenboys met 10 man door een directe rode kaart na een smerige overtreding op Thymen. Er leek zich nog een knokpartij te ontwikkelen, maar dat viel gelukkig mee.

Het had heel anders af kunnen lopen. Het had wel 6-1 kunnen zijn, maar wij hadden onze eigen Matthijs Branderhorst onder de lat staan. Dean: Mede door jouw keeperskunsten hebben niet meer tegendoelpunten gekregen, ga zo door!  

Lang verhaal kort: een wedstrijd om snel te vergeten. Volgende week zaterdag wacht om 12:00 de thuiswedstrijd tegen de 15-3 van Roda 46. We zien jullie graag langs de lijn voor de aanmoedigingen! 

@Annelies: bedankt voor de foto’s 📸

Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Geplande activiteiten

Verjaardagen

Zonder respect geen voetbal

Sponsors

TB Betonboring
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Reijerse [kopie]
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
't Vaarderhoogt [kopie]
Kuyer Sloopwerken
Marc Westerveld
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Reto Internetburo [kopie]
Wiersma
Covebo
Hil-Trade
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Broek en Bosch

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl