V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees

Sportblessure inloopspreekuur voor alle leden van vv Hees

24 augustus 2022

Heeft u in het weekeinde een blessure opgelopen bij het sporten? Heb je pijn of klachten tijdens het sporten? Kun je hierdoor niet volledig trainen? Bezoek dan eens ons inloopspreekuur!

Op VV Hees kan je vanaf de start van het nieuwe seizoen terecht bij het gratis sport inloopspreekuur. Speciaal voor acute sportblessures is er in samenwerking met Fysiotherapie Soestdijk bij voetbalvereniging Hees een gratis inloopspreekuur. Daar kunt u zonder afspraak terecht voor een beoordeling door de fysiotherapeut. 

Snelle beoordeling, sneller herstel.

Vv Hees en Fysiotherapie Soestdijk hebben bewust voor de maandagavond gekozen omdat de meeste sportblessures in het weekeinde ontstaan. Tijdens het Inloopspreekuur zal de fysiotherapeut kort maar grondig je klacht/blessure screenen + onderzoeken en jou daarover adviseren.

Verder onderzoek of behandeling nodig?

Als bij de eerste beoordeling blijkt dat verdere behandeling of onderzoek nodig is, dan kan dat op locatie bij Fysiotherapie Soestdijk. Hier werken gespecialiseerde fysiotherapeuten en er is apparatuur en sportruimte voor het trainen/herstel na de blessure. We garanderen een afspraak binnen 24 uur na het inloopspreekuur (hou er rekening mee dat hier een aanvullende verzekering, of bij ontbreken van een aanvullende verzekering een eigen bijdrage aan verbonden is).

Tijdstip en locatie.

Het inloop spreekuur voor sportblessures start 5 september en is iedere maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur op de vereniging bij Vv Hees. Een afspraak duurt maximaal 10 minuten. 

LET OP: We vragen u om uzelf van te voren aan te melden, zodat we beter zicht hebben op het aantal personen dat naar het inloopspreekuur komt. Aanmelden kan via een whatsapp bericht naar 06-37019549 of info@fysiotherapiesoestdijk.nl

Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Geplande activiteiten

Verjaardagen

Zonder respect geen voetbal

Sponsors

Marc Westerveld
Covebo
Reto Internetburo [kopie]
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Hil-Trade
Reijerse [kopie]
Wiersma
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
TB Betonboring
Van Asch Infrastructuur [kopie]
't Vaarderhoogt [kopie]
Kuyer Sloopwerken
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Broek en Bosch

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl