V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees

Algemene ledenvergadering

04 april 2022

Vanavond was de goed bezochte ALV. Na 3 jaar geen ALV te hebben gehad wegens Corona kon het gelukkig nu wel plaats vinden. Door voorzitter Ed Knies werd er terug gekeken maar ook zeer zeker naar de toekomst en waar we met elkaar naar toe willen. Tijdens de ALV is Rolinka Reumer afgetreden (later meer daarover) en werden er twee nieuwe kandidaten gekozen. Thierry Sneijder zal komende twee jaar het penningmeesterschap voor zijn rekening gaan nemen en Annelies de Gooijer-Wantenaar het secretariaat. Namens alle leden van harte welkom binnen het bestuur en veel succes toegewenst. Gelukkig hebben de bestuursleden: Ed Knies, Hans Uit den Bogaard, Sander Rijnja en Jeffrey Dorrestijn zich weer voor een jaar verkiesbaar gesteld waardoor we een mooi voltallig bestuur hebben. 
Vacant zijn nog de functies: coördinator scheidsrechters en een jeugdcoördinator voor de J014 t/m J019. Heb je interesse neem dan contact op met iemand van het bestuur. 
Het jaarverslag van de penningmeester zag er tip-top uit en werd uitstekend toegelicht door Rolinka. Mooi om te horen dat ondanks de twee magere jaren, door Corona, er toch is weten af te sluiten met een positief resultaat. De kascommissie bestaande uit: Jeroen Smit, Chris Uit Den Bogaard en Ben Kuijer gaven dan ook decharge aan het bestuur over het goed gevoerde beleid. Ben Kuijer gaf aan zich niet meer beschikbaar te stellen voor de kascommissie volgend jaar en werd door voorzitter Ed Knies bedankt voor zijn bewezen diensten. Het bestuur en aanwezige leden waren al met al zeer tevreden en zien de toekomst met een goed gevoel tegemoet.


Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Verjaardagen

Zonder respect geen voetbal

Sponsors

TB Betonboring
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Kuyer Sloopwerken
't Vaarderhoogt [kopie]
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Wiersma
Covebo
Broek en Bosch
Reto Internetburo [kopie]
Hil-Trade
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Reijerse [kopie]
Marc Westerveld
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Benzinestation en autoverhuur de Birkt

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl