V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees
Covid 19 maatregelen - De wedstrijden van de jeugd gaan op zaterdag gewoon door. De kantine is op zaterdag (inclusief terras) open en toegankelijk,na een geldige QR-controle, tot 17:00 uur. Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens het verplaatsen in de kantine.  Doordeweeks is de kantine tot nader order dicht. Van de kleedkamers kan alleen gebruik worden gemaakt na uitvoeren van de coronacheck door de trainers. Na 17.00 uur is het complex gesloten en zullen er geen trainingen meer plaatsvinden. Zie verdere info bij nieuwsbericht corona maatregelen. 
Aangepaste trainingstijden 08 t/m 012 - De maandagmiddag training vervalt voor de 08 tot en met 012. De woensdagmiddag training is vervroegd naar 15 30-16.45/17.00 uur. De kabouters blijven op hetzelfde tijdstip trainen: 15.30-16.15 uur

Halloween Fright Night

30 oktober 2021

Wat hebben we een super geslaagde middag/avond gehad tijdens het Halloween feest van Hees. Om 16:00 uur waren het eerst de Kabouters, J08 en J010 welke onderling een mix toernooi gingen voetballen. Na het toernooitje was er voor de kids patat met wat lekkers. Daarna was het de beurt aan de J011, J012, M013 en J014 welke in groepjes de spook puzzeltocht in het bos gingen doen. Spoken, clowns, heksen, Draculas en de man met de kettingzaag kwamen de kids tegen onderweg. Aan een ieder die deze activiteit tot een groot succes heeft gemaakt onze grote dank. Een speciale dikke pluim voor Sylvia Kamerbeek welke alles heeft geregeld en georganiseerd! #hees #clubvanhetjaar #Halloween #jeugd #heesismeerdanvoetbalalleen πŸ•ΈπŸ•·πŸ‘»πŸ•ΈπŸ•·πŸ‘»


Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Verjaardagen

Teamwear Shop
Zonder respect geen voetbal

Sponsors

Reto Internetburo [kopie]
Hil-Trade
't Vaarderhoogt [kopie]
GreenPrint Buildings
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Covebo
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Timmerbedrijf Tans
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Kuyer Sloopwerken
Wiersma
Reijerse [kopie]

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl