V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees

Voortgang nieuwbouw Hees, augustus 2021

10 augustus 2021

Voortgang nieuwbouw Hees, augustus 2021

Vanuit het bestuur sturen we periodiek een nieuwsbrief met daarin de allerlaatste ontwikkelingen. En we zijn er bijna. Ons nieuwe clubhuis is inmiddels opgeleverd en aan ons overgedragen. Op vrijdag 13 augustus wordt het kunstgrasveld opgeleverd en dan is dit project ook ten einde.

 

Clubhuis

Het clubhuis is weer van ons en vanaf deze week zal hij weer in gebruik zijn. Het bar-team heeft in de maand juli een tweetal zaterdagen proefgedraaid en alles werkt. Vanaf 14 augustus is de kantine weer iedere zaterdag weer open. Op korte termijn zal duidelijk worden op welke andere dagen de kantine geopend zal zijn.

Graag verwijzen we in deze nieuwbrief naar een oproep van het bar-team. Zij kunnen nog wel enige versterking gebruiken en zijn op zoek naar leden/ vrijwilligers die (af en toe) willen meedraaien achter de bar. Indien je dit leuk lijkt, en dat is het ook echt, meld je dan bij Hans Uit den Bogaard (wedstrijdzakensenioren@vv-hees.nl).

 

De officiële opening staat vooralsnog gepland op vrijdag 1 oktober aanstaande. Of dit echt door kan gaan weten we nog niet. Zoals in de voorgaande nieuwsbrief vermeld willen we van de opening een feest maken waarbij alle vrijwilligers, sponsoren, bouwbedrijven en leden aanwezig kunnen zijn. We willen niet dat we het feest gaan vieren met allerlei beperkende maatregelen. Een feest moet een feest zijn en als dat niet kan dan vieren we het later. Maar vertrouw erop dat er sowieso een mooi, gezellig en groot feest wordt gevierd. We houden jullie op de hoogte!

 

We zijn in ieder geval wel weer open en kunnen gaan genieten van wedstrijden en trainingen die gaan komen. Voor de spelers fijn dat er weer gevoetbald mag worden, voor de toeschouwers mooi dat we nu beschikken over een geweldige accommodatie waar je lekker kunt zitten onder het genot van een hapje/ drankje.

 

Voetbalvelden

Zoals eerder aangegeven wordt op vrijdag 13 augustus aanstaande het kunstgrasveld, oftewel veld 1, opgeleverd. De aannemer heeft goed werk geleverd, maar zeker ook onze vrijwilligers. Met veel extra handen van vrijwilligers is al het straatwerk gerealiseerd, hetgeen ons weer een mooi bedrag oplevert in het kader van de ‘Right to Challenge’. Een groot compliment en veel dank aan deze groep, jullie hebben echt een topprestatie geleverd!

 

 

 

Naast een compliment aan onze vrijwilligers past een groot woord van dank aan drie sponsoren van Hees, te weten: Bouwbedrijf Van den Hengel, Loodgieters- en Verwarmingsbedrijf Reijerse BV en Kuyer Sloopwerken. Koen, Gerard en Bas vinden dat de nieuwe accommodatie van Hees een kers op de taart verdient. Om die reden sponsoren zij een prachtig mooi scorebord. Binnenkort wordt deze aan de bosrand van veld 1 geplaatst en gepresenteerd. Bereid je maar voor dat je iets bijzonders te zien krijgt…..

 

De afronding van het project ‘Kunstgras’ verloopt volgens planning en op zaterdag 14 augustus aanstaande staat de eerste wedstrijd op ons nieuwe veld gepland. Dit heugelijke moment gaan we vieren met een kleine ‘after party’. Zanger Jordy Heer treedt op en zal zorgen voor de muzikale omlijsting, het bestuur zorgt voor goed weer. We gaan er, rekening houdend met alle maatregelen, een ouderwets Heesfeestje van maken.

 

Veld 2 krijgt nu veel rust en dat komt de kwaliteit ten goede. Iedere week dat we veld 2 niet gebruiken wordt het mooier. Binnenkort zal veld 2 worden voorzien van een beregeningsysteem en dan zijn de twee velden van onze mooie vereniging helemaal klaar voor het aankomende seizoen.

 

Momenteel wordt door de technische commissie hard gewerkt aan het trainingsschema en het gebruik van de twee velden. De leiders en trainers worden op korte termijn geïnformeerd. Vanzelfsprekend hoort hier ook de informatie bij die gaat over het verkrijgen van een sleutel en het gebruik van kleedkamers, ballenhok en wedstrijdsecretariaat.

 

Diversen

Op dit moment voeren we gesprekken met de gemeente Soest en ASR, de eigenaar van bosperceel Hees. Het doel is te komen tot het markeren van het bosperceel als eigendom van ASR middels een herkenbare ingang en het verfraaien van de toegangsweg naar vv Hees. Er zijn tekeningen gemaakt en er is een lokaal bedrijf gevraagd te komen met een begroting. Zodra dit klaar is gaan we verder in gesprek. De verwachting is dat ‘Project Entree’, ons derde grote project, mogelijk iets meer tijd vraag. Zodra er nieuws te melden is, dan doen we dit ook.

 

Alvast wel een verzoek dat hierop aansluit is het plaatsten van fietsen/ scooters op het terrein. We willen jullie vragen dit te doen aan de rechterzijde na binnenkomst. Aan de zijde van veld 1 willen we geen fietsen/ scooters. Help elkaar in het handhaven van dit besluit. Auto’s worden zonder expliciete toestemming van het bestuur niet meer toegelaten op het terrein.

 

Tijdens het proefdraaien bleek dat de voetbaltassen werden meegenomen in de kantine en dit is niet wat we willen. Om die reden hebben we Timo Timmer gevraagd een tassen-vak te maken. Dit is conform de eerste tekeningen en zal binnenkort gerealiseerd worden aan de linkerzijde naast de hoofdingang. Zoals we van Timo gewend zijn zal ook dit mooi worden.

Het geluid in de kantine is nog niet goed en er wordt hard gewerkt aan een passende oplossing. De verwachting is dat het in september is opgelost. De Club van Honderd heeft aangegeven ons hierbij financieel te willen ondersteunen. (Eerder hadden zij aangeboden om de tien nieuwe picknicktafels die nu op het terras staan te betalen. Maar dit bleek niet nodig omdat de Club van Honderd op haar beurt weer alle tafels apart heeft verkocht. De bijdrage die zij eerder aan tafels wilde doen, wordt nu gegeven ter verbetering van de akoestiek in de kantine. Hoe mooi is dit en het lijkt maar door te gaan. Super!)

 

Voor de volledigheid melden we alvast dat ons clubhuis is voorzien van een alarminstallatie welke ook bewegende beelden registreert rondom het hele gebouw. Op korte termijn zullen we middels borden duidelijk maken dat je aanwezigheid op Hees wordt geregistreerd middels verschillende opnamecamera’s.

We hebben als bestuur de keuze gemaakt om niet aan de voorkant een document/ reglement te schrijven hoe we de accommodatie gaan gebruiken. We willen gaandeweg en in overleg met zoveel mogelijk leden besluiten hoe we omgaan met ons nieuwe sportcomplex. Het bestuur komt de aankomende tijd vaker bij elkaar om in gezamenlijkheid te besluiten hoe om te gaan met het gebouw. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Verdere inrichting van het terrein (entree, plaatsing fietsen/ scooters), gebruik onbenoemde ruimte/ wedstrijdsecretariaat/ verzorgingsruimte/ kleedkamers, verdere aankleding/ inrichting kantine (plaatsing dartbord, drangers op deuren, et cetera), sleutelbeleid (versus alarm en verzekering), gebruik Wifi/ TV en meer.

 

Mocht je zelf ideeën, op- en/ of aanmerkingen hebben stuur die dan naar: secretariaat@vv-hees.nl. Vanuit het bestuur zal binnen twee weken een antwoord volgen.

Alle afspraken die we maken worden door het secretariaat (Rolinka Reumer) verwerkt in een document dat we periodiek toesturen.

 

Zoals eerder gezegd, we zijn er bijna. Maar ook in de aankomende tijd zullen nog veel vrijwilligers aan de slag zijn op ons mooie sportcomplex. Ben Kuijer en Robbert Schadee coördineren deze werkzaamheden.

Allen alvast bedankt voor jullie inzet, samen maken we vv Hees!

Het bestuur is oprecht dankbaar en trots dat wij aan deze bijzondere club leiding mogen geven. En als voorzitter wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken dat ik ook bijzonder trots ben op de bestuursleden. Achter de schermen en buiten de spotlights wordt veel, ontzettend veel, werk verzet door Sander Rijnja, Jeffrey Dorrestein, Rolinka Reumer en Hans Uit den Bogaard. Mijn complimenten klootzakken….

 

Namens het bestuur

en met een groet,

 

Ed Knies

Voorzitter vv Hees

 

 

Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Verjaardagen

Zonder respect geen voetbal

Sponsors

Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
't Vaarderhoogt [kopie]
Broek en Bosch
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
TB Betonboring
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Covebo
Hil-Trade
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Marc Westerveld
Reto Internetburo [kopie]
Reijerse [kopie]
Kuyer Sloopwerken
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Wiersma

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl