Voortgang kunstgrasveld

29 juni 2021

De voorbereiding van het hoofdveld is deels in eigen beheer gerealiseerd. Zo is door de firma Cultuurtechniek H.G. van Dorresteijn BV de grond ontgraven en afgevoerd. Fantastisch hoe deze oud Hezianen Wilco en Raymond Van Dorresteijn hebben meegedacht en geholpen met het realiseren hiervan. 👏👏👏 Toen was het de beurt aan de aannemer Topgrass om het M3C zand aan te brengen, de drainages te realiseren, grondwerk voor de kabel van de veld verlichting en de riolering voor het afvoeren van het hemelwater aan te leggen. Afgelopen maandag zijn zij gestart met het plaatsen van de lichtmasten voor de veld verlichting, het plaatsen van de opsluit banden rondom het kunstgrasveld en het aanbrengen van de betontegel voor het leunhek. De bestrating bij kleedkamer 1 en 2 is door onze vrijwilleergs vorige week gelegd. Het overige straatwerk rondom het kunstgrasveld zal ook worden gerealiseerd door de vrijwilligers van HEES waar deze week mee zal worden gestart. De werkzaamheden verlopen geheel volgens planning. We blijven jullie op de hoogte houden.

Wiersma
GreenPrint Buildings