De kers op de taart

09 juni 2021

Dachten jullie dat je alles wel al had gezien van de nieuwe accommodatie? Een van de mooiste dingen hebben we voor jullie tot het laatst bewaard. Directeur Koen Smeeing van Bouwbedrijf van den Hengel kwam met het geweldige idee om de kleedkamer van ons vlaggenschip om te toveren tot een kroonjuweel. Uitvoerder Timo Timmer mocht in eigen tijd de kleedkamer zo maken als hij wilde en de sponsoring hiervan kwam voor rekening van Bouwbedrijf van den Hengel. De toekomstig assistent trainer was hiermee natuurlijk in zijn nopjes en wilde dit maar wat graag gaan realiseren. Het uiteindelijke resultaat werd tijdens de informatie bijeenkomst van de selectie gepresenteerd aan de spelers. En zeg nu eerlijk in zo’n kleedkamer wil toch iedereen zitten ? Een speciaal woord van dank aan hoofdsponsor Bouwbedrijf Van den Hengel welke deze mooie kleedkamer heeft gesponsord, Deege Metaal Finishing B.V. - DMF welke al het spuitwerk heeft gedaan en aan Timo Timmer en een ieder die heeft meegeholpen om dit te realiseren.

Wiersma
GreenPrint Buildings