V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees
Covid 19 maatregelen - De wedstrijden van de jeugd gaan op zaterdag gewoon door. De kantine is op zaterdag (inclusief terras) open en toegankelijk,na een geldige QR-controle, tot 17:00 uur. Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens het verplaatsen in de kantine.  Doordeweeks is de kantine tot nader order dicht. Van de kleedkamers kan alleen gebruik worden gemaakt na uitvoeren van de coronacheck door de trainers. Na 17.00 uur is het complex gesloten en zullen er geen trainingen meer plaatsvinden. Zie verdere info bij nieuwsbericht corona maatregelen. 
Aangepaste trainingstijden 08 t/m 012 - De maandagmiddag training vervalt voor de 08 tot en met 012. De woensdagmiddag training is vervroegd naar 15 30-16.45/17.00 uur. De kabouters blijven op hetzelfde tijdstip trainen: 15.30-16.15 uur

Bijna klaar🥳

06 juni 2021

We zijn er trots op! Gisteren zijn de laatste puntjes op de i gezet voor de finishing touch. Zo trots op iedereen die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen 👏👏👏 Toch een speciaal woord van dank voor Ruud van de Bunt die de bar heeft gemaakt en geïnstalleerd.

Enkele maanden geleden hebben Sander Rijnja, Wout van den Broek, Rutger van Luijtelaar, Ricardo Kesler en Joe Walet van Deege Metaal Finishing B.V. - DMF al het oude meubilair uit de kantine gereinigd, geschuurd en in de lak gezet. Gisteren was het tijd om het terug te brengen naar onze nieuwe accommodatie.DMF bedankt voor de sponsoring! Het ziet er werkelijk fantastisch uit!

Het mooie logo, de eyecatcher als je aan komt lopen is gesponsord door drart metal decoration, enorm bedankt voor dit geweldige kunstwerk!

Vorige week zijn door Andre Hagen de eerste twee rijen hanglampen opgehangen in de kantine. Deze prachtige hanglampen van nikkel zijn geschonken door PRONTO WONEN SOEST. Pronto bedankt voor deze sponsoring. 👏👏👏

 


Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Verjaardagen

Teamwear Shop
Zonder respect geen voetbal

Sponsors

GreenPrint Buildings
Reto Internetburo [kopie]
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
Reijerse [kopie]
Kuyer Sloopwerken
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Houten Vloeren Paleis [kopie]
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Hil-Trade
Timmerbedrijf Tans
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Covebo
Wiersma
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
't Vaarderhoogt [kopie]

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl