Zomerstop/kantine dicht - Vanaf 18 juni tot en met 5 augustus heeft Hees zomerstop,de kantine is dan gesloten.

Aanvulling jeugdcommissie Gaby Willemstijn

08 maart 2021

Al een paar jaar komen wij met veel plezier bij voetbalvereniging Hees. Onze oudste zoon Mark zit in het team JO10-1 en Loek zit in JO9. Hees geeft mij altijd het gevoel van "ons kent ons" en er zijn vaak leuke activiteiten voor de jeugd. Ik kom graag kijken bij de wedstrijden en de trainingen zijn afwisselend met veel opdrachten. Af en toe kom ik meehelpen zoals bij het voetbalkamp, de grote clubactie en schoonmaken van de kantine. Dit vind ik fijn om voor de club te doen en het is altijd erg gezellig! Door Corona kan er nu veel minder en mis ik de gezellige momenten. Ik kijk uit naar wanneer we weer meer mogen! Ik heb mij aangemeld bij de jeugdcommissie om mee te kunnen helpen bij de jeugdafdeling van Hees. Ik wil graag de jongste leden van Hees een fijne tijd bezorgen en ben vanaf nu aanspreekpunt voor de kabouters en JO9. Dus spreek mij gerust aan met een vraag of mededeling!

Geplande activiteiten

GreenPrint Buildings