V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees

Spannende week voor de 019

19 mei 2019

De jeugd heeft de toekomst zegt men en dat is zeker een feit. De J019-1 van de vv HEES speelt in de 2e klasse en heeft op dit moment nog steeds een grote kans om kampioen te worden. Daarvoor moeten er nog twee hindernissen worden genomen aankomende week en daar kunnen ze jullie steun goed bij gebruiken. Verslag van een trotse moeder en trouwe supporter: De J019 vertrok om kwart voor drie richting Naarden voor de wedstrijd tegen de nummer drie op de ranglijst NVC. Om 16:00 uur was de aftrap waarin we een zeer matige 1e helft zagen met vooral veel paniek voetbal lange ballen en geen structuur. Dit zorgde voor een 0-0 ruststand. De tweede helft had de arbiter meer te vertellen dan de spelers van HEES en speelden we 11 tegen 9 omdat de scheids, in onze ogen 2 man onterecht, eruit stuurde (altijd lastig NVC uit 😜). Met onrustig voetbal hielden we stand en na een aantal fraaie schoten op goal viel de bal maar niet in het net. Vijf minuten voor het eindsignaal scoorde Denzel de 0-1. Deze voorsprong duurde niet lang want in de 90ste minuut scoorde NVC de gelijkmaker. De jongens hebben het nog in eigen hand, Hees staat 2e met 2 punten minder dan de koploper die een wedstrijd meer heeft gespeeld. Woensdag avond spelen ze thuis tegen DOB, onderste in de competitie, om 19:30 uur en zaterdag 25 mei om 12:00 uur thuis tegen middenmoter ‘t Gooi. Mochten ze beide wedstrijden winnen dan zijn ze ongeslagen kampioen 🏆🏆🏆