Zaterdag 4 mei kantine - Zaterdag 4 mei zal ivm dodenherdenking de kantine om 19:00 uur gesloten zijn

Hees E2 kampioen!

11 mei 2015

De E2 is op 2 mei kampioen geworden! Het was een zeer spannende wedstrijd. De dag begon met mooi weer.
Ze speelden uit tegen VVZ. Al snel stonden ze met 1-0 achter. Dat werd 1-1. Toen 2-1 achter, 2-2, toen 3-2 voor, dat werd 3-3, waarna er Hees nog 2 doelpunten maakte. Einduitslag 3-5 voor Hees! De tegenstander was zeer sportief en gaf twee flessen (kinder)champagne die op het veld al werden ontkurkt. Coach Jeroen reikte aan alle spelers mooie medailles uit en Raymond mocht als aanvoerder van het team als eerste de welverdiende beker vol trots in ontvangst nemen. Hierna trokken ze naar Hees, waar verder feest werd gevierd met confetti en vuurwerk, en Jeroen en Irene trakteerden op patat en limonade. Spelers en leiders van de E2: gefeliciteerd!!