wijziging emailadressen - Beste allen, Let op: emailadressen zijn aangepast van vv Hees, streepje is eruit bij de dubbele benaming. bv. wedstrijdzaken-senioren@vv-hees.nl is geworden wedstrijdzakensenioren@vv-hees.nl

Wilfred Genee in de kantine van Hees

02 april 2014

Datum kick-off veranderd: wordt augustus

Hees (ja, HEES!) gaat de uitdaging aan met Wilfred Genee en zijn strijd voor gezondere voetbalkantines! Naast het bestaande assortiment zijn straks in onze kantine drie nieuwe artikelen te krijgen: gezond, lekker en betaalbaar. Naast friet ook bijvoorbeeld een kip-wrap, naast het broodje kroket bijvoorbeeld een smoothie.

Hees krijgt hierbij hulp van Wilfred (althans, van zijn organisaties 'Wij Nederland' en 'Meer dan voetbal'), bekende voetballers en een topkok. Het wordt groots aangepakt. De kick-off op Hees is in augustus. Studenten van de Hogeschool Rotterdam zullen  het evenement gaan verzorgen. Benieuwd hoe dat er precies uit gaan zien? We houden jullie op de hoogte. Meer weten over dit project? Klik hier voor de uitzending van RTL Boulevard en hier voor de uitzending van Knevel & Van de Brink.

Koenen Intern Transport B.V. [kopie]