Henk Vos, bedankt

13 november 2013

HET HUWELIJK TUSSEN DE WOLF EN VOS - Op zaterdag 2 november kwamen de selectiespelers en hun vrouwen gezellig bijeen voor een hapje en een drankje in cafe 't Hartje op uitnodiging van Henk Vos, die als supporter deze geste gaf voor de geweldige happening de de wedstrijd HEES-SEC uieindelijk was. Het vakmanschap straalt ervan af, dus... het plezier straalt ervan af. Oog voor de kleinste details. Daarom, Henk Vos, hebben de jongens van HEES 1 veel respect voor je. Het succes van 'bierrunch', was voor een groot deel op jouw conto te schrijven. De service en aandacht waren super. De spelersvrouwen willen dat dit een vervolg gaat krijgen en neem van de jongens dan aan, dat jij als uitbater van 't Hartje het super gedaan hebt. Nogmaals, namens alle jongens en meiden: Henk Vos, bedankt!