wijziging emailadressen - Beste allen, Let op: emailadressen zijn aangepast van vv Hees, streepje is eruit bij de dubbele benaming. bv. wedstrijdzaken-senioren@vv-hees.nl is geworden wedstrijdzakensenioren@vv-hees.nl

Hees jeugd goed verlicht op de fiets

20 november 2017

Jongstleden maandagavond hield de vv Hees voor alle jeugdleden een gratis fietsreparatieonderzoek. Iedereen die met de fiets gekomen was kon zijn fiets gratis door Koert laten nakijken. Bovenal ging het om te kijken of de fietsverlichting nog deugdelijk was. Was dit niet het geval dan werd door Koert de verlichting kostenloos gerepareerd. Vooral werden er lampjes, bedrading vervangen of volledige nieuwe verlichting geplaatst. Wanneer er groter onderhoud nodig was aan de fiets maakte Koert een offerte wat de reparatie zou gaan kosten, zodat de kinderen deze aan hun ouders konden geven om de fiets op een later tijdstip bij Koert voor reparatie aan te bieden.

Door bijna alle jeugdleden werd hun fiets aangeboden en er bleek met name met de verlichting veel mis te zijn, echter nu kunnen de kinderen weer veilig op pad.

Hulde voor Hees en Koert in het bijzonder.

Koenen Intern Transport B.V. [kopie]