Gewijzigde openingstijden kantine maand augustus -   In de maand augustus is de kantine, i.v.m. de vakantieperiode, op zaterdag geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur Op zaterdag 13 augustus 2022 is de kantine gesloten.   Namens het kantineteam.

Senioren klaar met training

03 mei 2017

18 mei was het alweer de laatste training voor de senioren, de MO17 en de JO19-1.

Terwijl de selectie van HEES gisteren een aparte training had om zich voor te bereiden op de nacompetitie was er voor een aantal overige teams een mix toernooi georganiseerd! Na afloop was er een lekker drankje en BBQ verzorgd door de Ambachtelijk Dorpsslagerij. John Schulten bedankt voor het regelen het was top

Verder willen we: Raymond Schimmel, Chris Uit Den Bogaard, Pamela Rijnja, Ellen van Emst, Hans Uit Den Boogaard, Amber de Jong en Yvonne Hartman bedanken voor de organisatie.

Het was weer een geslaagde avond voor de club. Alle HEZIANEN die er waren bedankt voor jullie aanwezigheid!

Geplande activiteiten

GreenPrint Buildings