V.v. Hees
Voetbalvereniging Hees
Voetbalvereniging Hees
trainingstijden kabouters t/m 012 - Maandag 5 december trainen de teams tot en met O12 i.v.m. de Sint niet. De laatste training van 2022 is op maandag 19 december. Eerste training van 2023 is op maandag 9 januari

⚽️Voetbalkamp 2022⚽️

05 juni 2022

Pinksterweekend betekent Jeugdkamp voor meer dan 100 Heziaanse jeugdvoetballers tussen de 7 en 19 jaar. Eindelijk, na 2 jaar afwezigheid, kunnen ze weer gaan genieten van een leuk, sportief en gezellig voetbalkamp op vv Hees.

Het kamp is al jaren een begrip bij de Heziaanse jeugd. Op vrijdag start het kamp met bivak maken, gevolgd door de teamindelingen, met dit jaar als thema iets lekkers bij de koffie. Elk team bestaat uit een mix van jongens en meisjes uit O8 tot en met de O19. En dat is wat dit kamp het allerleukste kamp maakt: de jeugd van vv Hees wordt er één geheel van, jong kent oud, meisjes en jongens door elkaar heen.
De teams hebben het hele weekend tegen elkaar gestreden, waarbij de oudere jeugd de jongere jeugd begeleid en helpt.  Een genot om naar te kijken. Van watervoetbal, een balletje trappen, tot aan het tienkamp. Samen strijden, tot in de late uurtjes,  voor de eerste plek!  

Plezier, teambuilding, slaapgebrek, saamhorigheid en een lekker potje ballen, kortom: het voetbalkamp van VV Hees, als club iets om trots op te zijn!

Met een geweldige voorbereiding en een enthousiast team van vele vrijwilligers om zich heen weet ook Hees dit jaar weer voor nieuw spektakel te zorgen. 


Nieuwsoverzicht

Hoofdsponsor

Programma & Uitslagen

Bekijk de uitslagen en het programma per team.

Bekijken

Verjaardagen

Zonder respect geen voetbal

Sponsors

Broek en Bosch
DMF oppervlaktebehandeling [kopie]
't Vaarderhoogt [kopie]
Speciaaldrukkerij TOF BV [kopie]
Bouwbedrijf vd Hengel [kopie]
Hil-Trade
Covebo
Drie-S zeefdruk & displays Soest [kopie]
Marc Westerveld
Benzinestation en autoverhuur de Birkt
Kuyer Sloopwerken
Reto Internetburo [kopie]
Van Asch Infrastructuur [kopie]
Reijerse [kopie]
Lasbedrijf Dorrestijn [kopie]
Wiersma
Houten Vloeren Paleis [kopie]
TB Betonboring

Voetbalvereniging Hees

Verlengde Oude Utrechtseweg 2a
3766 MG Soest

Telefoon clubgebouw 035 - 60 122 72
Telefoon bestuurskamer 035 - 603 02 03
E-mailadres info@vv-hees.nl