Gewijzigde openingstijden kantine maand augustus -   In de maand augustus is de kantine, i.v.m. de vakantieperiode, op zaterdag geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur Op zaterdag 13 augustus 2022 is de kantine gesloten.   Namens het kantineteam.

He he eindelijk, de competitie kan van start!

09 februari 2019

Eindelijk is het dan zover! De 08-1 en 08-2 mogen vandaag met hun nieuwe teams het veld op. Lida zorgt dat alle ouders, opa's en oma's voorzien worden van koffie en, voor wie wil, slagroom en een koekje. Hans zorgt dat alles loopt zoals het lopen moet en de oudere jeugd komt fluiten. Wat zijn we blij met jullie als vrijwilligers, jullie staan er maar wel mooi weer op jullie vrije zaterdag. Iets wat onwennig en een beetje zenuwachtig beginnen ze te spelen maar al snel wordt er gevochten voor elke bal en spat het plezier ervan af! Ook de 010-1 en de 011-1 spelen vandaag thuis, gezellige volle bak dus. Helaas geen winst voor de 08-1,08-2 en de 011-1, de 010-1 neemt wel de 3 punten in ontvangst. Fijn om onze jonge jeugd deze morgen weer te zien genieten van een potje voetbal, de winterstop heeft lang genoeg geduurd.

Geplande activiteiten

Wiersma