Kantine - A.s. zaterdag, 23 februari 2019,  zal kantine geopend zijn vanaf 12.00 uur. Dit i.vm. geen thuiswedstrijden.
Geen training i.v.m. de voorjaarsvakantie voor de 08 tot en met O11 - Start training maandag 4 maart

De Grote Clubactie gaat van start!

09 september 2018

De boekjes met loten worden aanstaande zaterdag aan de jeugdleden uitgereikt. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor onze club.  Wat zal er dit jaar weer voor een mooi bedrag door de jeugdleden opgehaald gaan worden? Met de Grote Clubactie realiseren wij extra inkomsten voor onze jeugd die o.a. besteed zal worden aan sinterklaas,clinics, het paasfeest en natuurlijk ons jeugdkamp. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.