Zaterdag 4 mei kantine - Zaterdag 4 mei zal ivm dodenherdenking de kantine om 19:00 uur gesloten zijn

Pupil van de week: Lois Hagen

18 maart 2018

Het is  zaterdag 17 maart 2018 en Lois heeft superveel zin om de pupil van de week te zijn. Het is spannend en leuk tegelijk. Het is superkoud maar dat mag de pret niet drukken. Lees hier het korte interview met Lois Hagen 6 jaar. Ze speelt bij 'onder 7 jaar'.

Hoe vond je het Lois: Leuk en vooral om in het goal te schieten. Alle spelers waren aardig en lief en zorgden goed voor me. Ze maakten een goed plan om de wedstrijd mooi te eindigen. De warming up was toppie en ik heb overgeschoten met Ferry en dat was superleuk. Het enige wat minder leuk was was dat ik hele koude handen had. Ik heb een diploma en een voetbal met heel veel namen erop gekregen. Oja en bij kop en munt kwam de euro op kop en mocht ik hem hebben. Het was 7 voor Hees en voor de andere Austerlitz hadden er maar 1 gescoord. Het was superleuk om te kijken en om een beetje mee te doen.